Deze website maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Sluiten

De grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland

Wat is Beste Werkgevers?

Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de 16e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers.

Beste Werkgevers Event

Op 4 oktober reiken Effectory en Intermediair in Theater Amsterdam de Beste Werkgevers Awards van 2016 uit. Deze middag is naast een spannend moment voor de genomineerde organisaties ook bedoeld voor kennisdeling op het gebied van actuele HR thema’s en trends. Een middag vol inspiratie en waardevolle ideeën voor een goed HR-beleid.

De winnaars van 2015

In 2015 werd Stichting Buurtzorg uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland. Net als in 2014 behaalden zij de hoogste score in de categorie ‘meer dan 1000 medewerkers’. Zorginstelling Sint Jozefoord sleepte de eerste prijs in de wacht in de categorie ‘minder dan 1000 medewerkers’.

Stichting Sint Jozefoord Stichting Buurtzorg Vanderlande Zorggroep Elde Schiphol Group Landal GreenParks