Brink Groep
Logo Brink Groep

Deel deze Beste Werkgever:

Brink Groep - editie 2009

Profielschets

Brink Groep werkt aan vernieuwende en duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken in bouw, huisvesting en vastgoed. Daarbij combineren wij vakkennis met een pragmatische werkwijze: denken én doen. Ruim 275 gedreven professionals werken met elkaar samen om het beste resultaat voor hun klanten te behalen. Betrokkenheid is hierbij het sleutelwoord. Dat betekent dat wij ruimte maken voor de ambities van onze klanten én de ambities van onze medewerkers. Voor hen willen wij een uitdagende werkgever zijn. Het delen van kennis, het inbrengen van vernieuwende ideeën en ondernemerschap zijn hierbij vanzelfsprekend.
Wij leveren bijdragen aan projecten zoals: Koers West Nijmegen, High Tech Campus Eindhoven, Nieuwe Hollandse Waterlinie, Stadion ADO Den Haag, Floriade, Hogeschool INHOLLAND, Research Campus DSM, Waterschap Rijn en IJssel en Ahoy.

Wat zeggen de medewerkers

´“Brink Groep is een informele, platte organisatie met ruimte voor eigen inbreng. Vanwege het brede werkdomein en ons intensieve opleidingstraject, leg je een uitgebreide basis voor een mooie carrière”´ ´“Bij Brink Groep werk je nooit alleen aan een project, het gaat altijd om teamwork. Samenwerken en je verdiepen in de ideeën van je collega's en opdrachtgevers staat centraal”´ ´“Brink Groep is groot genoeg om veel kennis in huis te hebben en klein genoeg om informeel en flexibel te zijn. De mix tussen analytisch werk en de praktijk maakt mijn werk zeer interessant”´

De organisatie in cijfers

Sector Profit
Branche Adviesbureau/Consultancy
Nationaal/Internationaal Nationaal
Aantal vestigingen in NL 4
Rechtsvorm Particulier
Jaar van oprichting 1972
Aantal medewerkers 275
Percentage HBO'ers 45%
Percentage WO'ers 35%
Gemiddelde leeftijd medewerkers 38
Verdeling man/vrouw 70% - 30%
Werving jaarlijks in aantallen 50
Functiegebieden in het bedrijf Adviseurs/Consultancy
  

NAW gegevens

Hoofdvestiging Overgoo 5, Leidschendam
Telefoonnummer 070-3015301
Contactvoor sollicitaties Afdeling HR
E-mail voor sollicitaties hrm@brinkgroep.nl
Website www.brinkgroep.nl
Zijn de gegevens op deze pagina niet meer actueel?
Laat het ons weten »