De grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland

Wat is Beste Werkgevers?

Beste Werkgevers is veruit de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek werd vorig jaar voor de 14e keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. 

Beste Werkgevers Awards

Op dinsdag 7 oktober 2014 zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam de Beste Werkgevers Awards van 2014 uitgereikt door Effectory en Intermediair. Deze middag is naast een spannend moment voor de genomineerde organisaties ook bedoeld voor kennisdeling op het gebied van actuele HR thema’s en trends. Een middag vol inspiratie en waardevolle ideeën voor een goed HR-beleid.

Winnaars 2014

Stichting Buurtzorg Nederland is uitgeroepen tot Beste Werkgever van 2014 in de categorie meer dan 1.000 medewerkers. ZLM Verzekeringen behaalde in de categorie 'minder dan 1000 medewerkers' een Beste Werkgevers Score van 8,1 en mag zich daarmee eveneens een jaar lang Beste Werkgever noemen. 

Stichting Buurtzorg JP van den Bent stichting Vanderlande Rijk Zwaan ZLM Verzekeringen